RICOH Supervisor Data Collector verplaatsen naar een nieuwe server

U kunt RICOH Supervisor Data Collector naar een nieuwe server verplaatsen.
RICOH Supervisor Data Collector naar een nieuwe server verplaatsen:
  1. Log uit bij de server RICOH Supervisor Data Collector en sla de RICOH Supervisor Data Collector-naam op.
  2. Verwijder RICOH Supervisor Data Collector. Zorg ervoor dat het selectievakje Data Collector uit de cloud verwijderen in het dialoogvenster Installatie RICOH Supervisor - Data Collector ongedaan maken niet is ingeschakeld. Klik op Verwijderen en Gereed.
  3. Wacht 5 tot 10 minuten voordat u verdergaat.
  4. Installeer RICOH Supervisor Data Collector op de nieuwe server.
  5. Klik bij Herstellen uit eerdere Data Collector op HERSTELLEN. Selecteer de data collector die u wilt herstellen in de lijst. Controleer of u de juiste data controller selecteert voor de herstelprocedure.
      Opmerking:
    • Wanneer u de installatie van een data collector ongedaan maakt en deze vervolgens op een andere computer herstelt, moet u de bovenstaande procedure volgen om die data collector weer op de eerste computer te herstellen.