Widgetfilters bewerken

U kunt de op een widget toegepaste filters wijzigen.
Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met de Selfservice-functie. Neem contact op met uw Ricoh-vertegenwoordiger als u deze functie wilt aanschaffen.
Een widget-filter bewerken:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Open in de Widget Designer de widget waarmee u wilt werken.
    Zie Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in de Widget Designer op het tabblad Filters aan de rechterzijde.
    Widget Designer - paneel Filters
  4. Ga onder Widget-filters naar de filter die u wilt bewerken en voer een van de volgende handelingen uit:
    • Breid de filter uit en wijzig de gespecificeerde opties.
    • Klik op de knop knop Filter bewerken Filter bewerken naast de filternaam en wijzig de filterinstellingen.

Zie Widgetfilters maken voor meer informatie over het configureren van filters.

5. Klik op Toepassen.