RICOH TotalFlow Print Server Cut Sheet Printer

Gebruik dit printertype voor printers die worden bediend via TotalFlow Print Server-controllers.

Zie Verzamelde gegevens voor meer informatie over de gegevens die door dit printertype worden verzameld.

New Printer dialog box - RICOH TotalFlow Print Server Cut Sheet Printer

Selecteer de SNMP-versie (Simple Network Management Protocol) om een verbinding tot stand te brengen tussen de data collector en de gegevensbron. Instructies voor deze stap vindt u in Generic SNMP Printer .

U kunt het veld JMF URL gebruiken om de printer te bewaken door middel van JMF-communicatie.

Als JMF-communicatie wordt gebruikt, worden met RICOH Supervisor Data Collector elke 30 seconden een poll op de printer uitgevoerd en gegevens naar de cloud verzonden. Door deze interval kunnen vertragingen worden veroorzaakt in de beschikbaarheid van gegevens. Ook kan dit invloed hebben op de informatie die op het tabblad Weergave werkelijke tijd in RICOH Supervisor wordt weergegeven.