Meldingen weergeven

De lijst van huidige meldingen kan vanuit de banner worden geopend.
    Opmerking:
  • Enkel meldingen die zijn ingesteld als weer te geven in de toepassing worden weergegeven. Meldingen die enkel naar een e-mailadres worden gestuurd kunnen worden geopend via een gekoppelde e-mailaccount. Zie Meldingen bewerken voor meer informatie over de instellingen van meldingen.
  • Enkel de voor de huidige gebruiker geconfigureerde meldingen worden weergegeven.
De huidige meldingen weergeven:
  1. Klik op de banner op Meldingen-knop, de knop Meldingen.
  2. Bekijk de lijst gebeurtenissen in het paneel Meldingen.
    Paneel Meldingen
  3. Klik op Alles weigeren om alle meldingen te weigeren.
    De meldingen worden bewaard in het logboek en kunnen worden bekeken in het paneel Overzicht meldingen.
  4. Klik op de knop knop Overzicht meldingen Overzicht meldingen om oudere meldingen te bekijken.
    Paneel Overzicht meldingen

In de tabel Overzicht meldingen staan alle meldingen in omgekeerde chronologische volgorde, met de volgende informatie:

• Melding: De tekst van het bericht.
    • Datum en tijd: De datum en tijd waarop de melding werd verstuurd.
    • Type: Het type melding: De melding kan bijvoorbeeld informatie bevatten over de connectiviteit van de data collector, de connectiviteit en status van printers, verbruiksartikelen voor printers of software-updates.
    • Bepaalde apparaten: Het specifieke apparaat waarvoor de melding werd verstuurd.

De meldingen worden 1 jaar lang opgeslagen in het logboek.