Printers opnieuw indelen en selecteren

U kunt de lay-out van de printerkaarten handmatig wijzigen op de pagina Printers.
  • Klik op de printerkaart en versleep deze naar een nieuwe locatie terwijl u de muisknop ingedrukt houdt als u een printerkaart wilt verplaatsen.

Printers pagina

• Klik op de knop Lijstweergave, de lijstweergaveknop om de printers in een lijst weer te geven. Klik op de knop Tegelweergave, de tegelweergaveknop om de printers op kaarten weer te geven.
  • Klik met de rechtermuisknop op een printerkaart en gebruik de beschikbare opties in het menu om printereigenschappen te bekijken, printers te verwijderen of printers te selecteren.
  • Klik met de rechtermuisknop in de lege ruimte op de pagina Printers om printers toe te voegen, te scannen naar printers of om alle printers te selecteren.
  • Als u tijdens het selecteren de Shift-toets ingedrukt houdt, worden alle geselecteerde printerkaarten aan de huidige selectie toegevoegd.
  • Als u tijdens het selecteren de Ctrl- toets ingedrukt houdt, schakelt de status van elke geselecteerde printerkaart tussen geselecteerd en niet geselecteerd.
  • Als u tijdens het selecteren van een printerkaart de Alt-toets ingedrukt houdt, worden alle andere printerkaarten gedeselecteerd.
  • U kunt meerdere printerkaarten selecteren en de hele selectie in de gewenste volgorde naar de pagina Printers slepen. Klik in de lege ruimte en sleep een selectiekader op de pagina Printers om meer printerkaarten te selecteren. Als u het selectiekader gebruikt, kunt u de Ctrl- of Shift-toets gebruiken om printers aan de selectie toe te voegen, en de Alt-toets om een printer uit de selectie te verwijderen.

Klik op de knop Close, de Close-knop om de printerselectie te sluiten.