Namen van velden wijzigen in widgets

De veldnamen in de widgets zijn afkomstig uit de onbewerkte gegevens. U kunt de veldnamen wijzigen volgens uw behoeften.
Naam van een veld wijzigen in widgets:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Maak of bewerk een widget in de Widget Designer.
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in het linkerpaneel op de knop knop Opties Opties naast een veld en selecteer Naam wijzigen.
  4. Voer een nieuwe veldnaam in.
    De nieuwe naam wordt enkel gebruikt in de huidige widget. De naam wordt niet weergegeven in de gegevensbrowser, of in andere widgets in het dashboard.