Dashboardupdates delen

Als u als eigenaar een gedeeld dashboard wijzigt, wordt het dashboard niet automatisch bijgewerkt voor de ontvangers. De wijzigingen worden pas van kracht als u het bijgewerkte dashboard opnieuw hebt gedeeld en de ontvangers hun dashboard hebben vernieuwd.
U kunt als volgt dashboardupdates delen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards, het tabblad Dashboards en selecteer het dashboard dat u wilt delen.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Updates delen.
    Opmerking: Als het dashboard niet is gewijzigd sinds de laatste keer dat het is gedeeld, is Opnieuw delen de beschikbare optie voor delen. U kunt de optie Opnieuw delen gebruiken wanneer u de lijst met ontvangers en machtigingen voor een gedeeld dashboard wilt bijwerken.
  3. Werk in het dialoogvenster Delen waar vereist de lijst met ontvangers en hun machtigingen bij en klik op OK.