Inzoomen in een widget

U kunt inzoomen op de gegevens van de meeste widgets om een gedetailleerde weergave te bekomen van een geselecteerde waarde.
Inzoomen in een widget:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Ga op het dashboard naar de widget waarmee u wilt werken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op een item in de widget en selecteer een zoom-optie.
    • Selecteer Inzoomen op..., en selecteer vervolgens een veld in het dialoogvenster Inzoomen op een veld om het zoomen handmatig te selecteren.

Als u al op deze widget hebt ingezoomd, zijn er snelkoppelingen naar eerder geselecteerde velden beschikbaar.

• Selecteer een van de zoom-hiërarchieën onder Zoom om een vooraf ingestelde zoom-hiërarchie te gebruiken.

Als u op een ander veld wilt inzoomen, kunt u Kies andere... selecteren, en vervolgens een veld in het dialoogvenster Inzoomen op een veld selecteren.

Inzoomen op een widget
  4. Klik bovenaan de widget op een vorig zoom-niveau om uit te zoomen naar een hoger niveau.
    Klik op het Sluiten-pictogram, het pictogram Sluiten om tot het hoogste niveau uit te zoomen.