RICOH Supervisor Data Collector verwijderen met opdrachtregel

RICOH Supervisor Data Collector verwijderen met de opdrachtregeloptie:
  1. Start het verwijderingsproces op de computer waarop RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd:
    • Ga in Windows naar C:\Program Files\RICOH\Supervisor\_manage_installation, open een opdrachtprompt en voer het commando uit:
      "Change Installation.exe" -i silent -uninstall [-DC_DELETE_FROM_CLOUD=<deleteFromCloud>] [-DC_RESTART_SYSTEM={true|false}]
    • Ga op Linux naar /opt/RICOH/DataCollector/_manage_installation, open een opdrachtprompt en voer het commando uit:
      ./'Change Installation' -i silent -uninstall [-DC_DELETE_FROM_CLOUD=<deleteFromCloud>] [-DC_RESTART_SYSTEM={true|false}]

Opdrachtregelopties

Opdrachtregelopties Verplicht Optioneel Details Waarden Standaardwaarden
    -DC_DELETE_FROM_CLOUD Nee Ja Verwijder RICOH Supervisor Data Collector uit de cloud. true/false false
    -DC_RESTART_SYSTEM Nee Ja Start het systeem opnieuw op nadat de installatie is verwijderd. true/false installatie-instelling
    Opmerking: De opdrachten vragen niet om invoer wanneer ze vanuit de opdrachtregel worden uitgevoerd.