Instellingen van Data Collector wijzigen

U moet RICOH Supervisor Data Collector gebruiken om de instellingen van een data collector te wijzigen.
U wijzigt als volgt de instellingen van een data collector:
  1. Klik op het tabblad tabblad Data Collectors Data Collectors.
    Tabblad Data Collectors
  2. Selecteer in de lijst Data Collectors de data collector die u wilt bewerken.
  3. Klik in het informatiepaneel van de data collector op het IP-adres van de data collector om RICOH Supervisor Data Collector te openen en toegang te krijgen tot de data collector-pagina.
  4. Wijzig in RICOH Supervisor Data Collector indien nodig de instellingen van de data collector.
    Raadpleeg de documentatie van RICOH Supervisor Data Collector voor meer informatie.