Diagnostische gegevens uploaden

Als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van RICOH Supervisor Data Collector, kunt u eenvoudig diagnostische gegevens uploaden die u kunt gebruiken om het probleem op te lossen.
U kunt als volgt diagnostische gegevens uploaden:
  1. Controleer of er minimaal 10 GB aan vrije ruimte beschikbaar is op de schijf waarop RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd.
  2. Meld u aan bij RICOH Supervisor Data Collector.
  3. Klik op de menubalk op Help-knop, de Help-knop en selecteer Send Diagnostic Data.
  4. Geef in het Send Diagnostic Data dialoogvenster meer informatie over het probleem dat is aangetroffen en upload de diagnostische gegevens.
    Dialoogvenster Send Diagnostic Data
    1. Selecteer onder Topichet type probleem.
      U kunt bijvoorbeeld verbindingsproblemen of problemen ondervinden met ontbrekende of onjuiste gegevens.
    2. Selecteer de printers die onze aandacht vereisen tijdens het ondrezoek van dit probleem onder Printers.
      Er worden nog steeds gegevens verzameld en verzonden voor alle printers die in het systeem zijn geregistreerd.
    3. Voer onder Message alle nuttige informatie in die u aan de diagnostische gegevens wilt toevoegen.
    4. Klik op SUBMIT.
    Zodra de diagnostische gegevens zijn geüpload, kunnen deze gegevens door de softwaresupport worden gebruikt om het gemelde probleem te onderzoeken. Klik op What information is being sent? voor meer informatie over de verzamelde gegevens.
    Opmerking: U kunt diagnostische gegevens alleen uploaden als de Data Collector met de cloud is verbonden. Als de Data Collector niet met de cloud is verbonden, kunt u in plaats daarvan de gegevens lokaal downloaden en doorgeven aan uw Ricoh-supportmedewerker.
U kunt de status van de gegevensupload controleren op het tabblad Activity Log. Als er tijdens het uploaden problemen ontstaan, zoals problemen met de bestandsgrootte of schijfruimte en het uploaden is mislukt, verzamelt u de traceringen handmatig.