Inloggen

Nadat de installatieprocedure is voltooid, kunt u inloggen op RICOH Supervisor Data Collector vanaf uw computer of vanuit clientwerkstations met een webbrowser.
De pagina Sign in

Controleer voordat u probeert in te loggen of een van de ondersteunde webbrowsers is geïnstalleerd en geconfigureerd.

Inloggen op de computer waarop RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd:

1. Ga naar de map waarin RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd en dubbelklik op RICOH Supervisor - Data Collector in de submap bin. De standaard webbrowser wordt geopend en u ziet de pagina Sign in.

Als u hebt gekozen om snelkoppelingen te maken tijdens de installatie, kunt u ook de snelkoppeling RICOH Supervisor - Data Collector gebruiken om de toepassing te openen.

2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u heeft gebruikt om in te loggen bij RICOH Supervisor Data Collector.
  3. Klik op SIGN IN.

Inloggen op RICOH Supervisor Data Collector via een ondersteunde browser:

1. Open een webbrowservenster.
  2. Voer deze URL in de adresbalk in.

http://server_address:port_number/DataCollector

waarbij server_address de hostnaam of het IP-adres is van de computer waarop RICOH Supervisor Data Collector is geïnstalleerd en port_number de webserverpoort.

3. Voer op de pagina Sign in de gebruikersnaam en het wachtwoord in die u hebt gebruikt om in te loggen bij RICOH Supervisor Data Collector.
  4. Klik op SIGN IN.
    Opmerking: Als uw wachtwoord is verlopen of als u het bent vergeten, klikt u op Wachtwoord vergeten. Een e-mail met een verificatiecode wordt verstuurd naar het e-mailadres dat voor uw account is geregistreerd. Volg de instructies in het e-mailbericht om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Uw sessie verloopt na 15 minuten inactiviteit. U moet inloggen om door te gaan met het gebruik van de toepassing. Zelfs als u wordt uitgelogd na 15 minuten inactiviteit, blijft RICOH Supervisor Data Collector op de achtergrond actief.

Belangrijk:
  • Wanneer u voor het eerst inlogt bij RICOH Supervisor Data Collector, moet u het e-mailadres en wachtwoord gebruiken die u verkreeg toen u zich aanmeldde voor een klantenaccount. Zo zorgt u ervoor dat de data collector aan het juiste account is gekoppeld.
  • Nadat RICOH Supervisor Data Collector op uw computer is geïnstalleerd en u de eerste login als gemachtigde beheerder heeft uitgevoerd, wordt de data collector automatisch geregistreerd in de cloud. U kunt kiezen tussen een nieuwe data collector aanmaken of een bestaande data collector herstellen die offline is en momenteel niet wordt gebruikt.

Klik op de knop Account, de Account -knop en selecteer Sign out om uit te loggen bij RICOH Supervisor Data Collector.

Over uw inschrijving
  • Als u een proefversie van RICOH Supervisor Data Collector gebruikt, wordt er bovenaan de pagina een banner weergegeven met het aantal resterende dagen van uw proefversie. Klik op de knop Sluiten, de knop Sluiten, om de banner te sluiten.
  • Als u een RICOH Supervisor Data Collector-abonnement heeft, wordt er bovenaan de pagina een banner weergegeven met de vervaldatum van uw abonnement. De banner wordt vanaf 30 dagen voor de vervaldatum weergegeven. Klik op de knop Sluiten, de knop Sluiten, om de banner te sluiten.
  • Als uw abonnement verlopen is, geeft het systeem een waarschuwingspagina weer en kunt u in de toepassing geen andere handelingen uitvoeren. Neem contact op met uw Ricoh-specialist om uw abonnement te verlengen. Het systeem bewaart uw gegevens en geschiedenis tot 30 dagen nadat het abonnement is verlopen.