RICOH Supervisor Data Collector-gebruikersinterface

RICOH Supervisor Data Collector biedt een uitgebreide en intuïtieve webinterface voor het bekijken en beheren van verbonden gegevensbronnen.
Verwijzing: Ga voor een videopresentatie van de RICOH Supervisor Data Collector gebruikersinterface naar Ricoh How-to Videos.

De gebruikersinterface kan vanaf een ondersteunde webbrowser worden geopend. Zie Computervereisten voor meer informatie over de ondersteunde webbrowsers en de minimumvereisten.

Printers pagina

De RICOH Supervisor Data Collector-gebruikersinterface bestaat uit de volgende gebieden:

1. De pagina Printers, voor het bekijken en beheren van printers als gegevensbronnen voor RICOH Supervisor Data Collector.

2. Het tabblad Go to Analytics, voor het monitoren van gegevensbronnen, het bekijken van verzamelde gegevens en het instellen van waarschuwingen bij belangrijke wijzigingen.

3. De knop Settings, de knop Settings, om de instellingen van de data collector te bekijken en bewerken, en om informatie over invoegtoepassingen en het activiteitenlogboek te bekijken.

4. De knop Account, de Account-knop, om uw gebruikersnaam te bekijken en om uit te loggen.

5. De knop Help, de Help-knop, voor het bekijken van informatie over het configureren en gebruiken van RICOH Supervisor Data Collector.

6. De knop Zoeken, de zoekknop, om een gegevensbron te zoeken die in RICOH Supervisor Data Collector is geconfigureerd.

7. De knoppen Add Printer... en Scan for Printers, om handmatig een printer toe te voegen of automatisch naar een printer te zoeken.

8. De voettekst voor RICOH Supervisor Data Collector, voor het bekijken van cloud- en apparaatinformatie over de data collector.