Lijstfilters maken

Met lijstfilters kunt u bepalen of geselecteerde veldwaarden opgenomen of weggelaten worden.
Een lijstfilter maken:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Filters wisselen Filters wisselen.
  3. Klik in het paneel Filters op Uw dashboard filteren.
    Als er reeds andere filters zijn ingesteld, klikt u op de knop knop Maken Maken boven aan het paneel Filters om een nieuwe filter toe te voegen.
  4. Voer de volgende stappen uit in het dialoogvenster Filter toevoegen:
    1. Selecteer een veld.
    2. Klik op het tabblad Lijst.
      Dialoogvenster Filter toevoegen - Lijstfilter
    3. Selecteer of deselecteer het selectievakje naast de waarden die u wilt opnemen of uitsluiten.
      Met lijstfilters kunt u standaard meerdere waarden selecteren. Klik op het pictogram pictogram Type selectie Type selectie in de rechterbovenhoek.
    4. Klik op OK.