Accountinstellingen configureren

U kunt accountinstellingen configureren op het tabblad Instellingen.
    Opmerking:
  • Accountinstellingen zijn alleen beschikbaar als u een beheerdersrol hebt.
Accountinstellingen configureren:
  1. Klik op tabblad Instellingen, het tabblad Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Instellingen op Accountinstellingen.
  3. Configureer de beschikbare instellingen in het paneel Accountinstellingen.
    Het paneel Accountinstellingen

Opmerking:
    • Gewoonlijk loopt een fiscaal jaar van 1 januari t/m 31 december, maar u kunt er ook voor kiezen om een andere periode van 12 maanden te gebruiken. (Voorbeeld: fiscaal jaar 2024 loopt van 1 april 2023 t/m 30 maart 2024)
    • Als u het fiscale jaar wilt definiëren, selecteert u een andere kalendermaand waarmee uw fiscale jaar begint.