De optie Onbeperkt Inzoomen uitschakelen

Als selfservicegebruiker kunt u alleen toegang bieden tot vooraf gedefinieerde zoomhiërarchieën om te voorkomen dat kijkers onbeperkt kunnen inzoomen op een veld.
De optie Onbeperkt Inzoomen uitschakelen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Maak of bewerk een widget in de Widget Designer.
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik op de knop knop Opties Opties en schakel de optie Onbeperkt Inzoomen uit.
    De optie Kies andere… wordt hierdoor verwijderd uit de voor deze widget weergegeven zoom-opties.