Widgetfilters in- en uitschakelen

U kunt filters die geconfigureerd zijn voor een filter, activeren en deactiveren.
Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar met de Selfservice-functie. Neem contact op met uw Ricoh-vertegenwoordiger als u deze functie wilt aanschaffen.
Widgetfilters in- en uitschakelen:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Open in de Widget Designer de widget waarmee u wilt werken.
    Zie Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in de Widget Designer op het tabblad Filters aan de rechterzijde.
    Widget Designer - paneel Filters
  4. Verschuif onder Widget-filters de schakelaar naar "aan" of "uit" om een filter in- of uit te schakelen.

De optie Bijwerken bij elke wijziging is standaard ingeschakeld en het voorbeeld wordt automatisch bijgewerkt.

Als u de prestaties wilt verbeteren in geval van trage querytijden bij grote hoeveelheden gegevens, kunt u de optie Bijwerken bij elke wijziging uitschakelen. Klik op de knop Bijwerken wanneer u de laatste wijzigingen wilt weergeven.

5. Klik op Toepassen.