Printers verwijderen

U kunt de printers verwijderen die u niet meer nodig heeft.
Een printer verwijderen die is geconfigureerd in RICOH Supervisor Data Collector:
  1. Klik met de rechtermuisknop op de printerkaart en selecteer Delete... of klik op menuknop, de menuknop, op de printerkaart en selecteer Delete....
  2. Om de printer te verwijderen, klikt u op Yes.
    Om de verwijderactie te annuleren, klikt u op No.
      Belangrijk:
    • De verwijderactie kan niet ongedaan worden gemaakt. Het systeem geeft een dialoogvenster met een waarschuwing weer.
    • Nadat u een printer hebt verwijderd, ontvangt u geen informatie van die printer meer. Historische gegevens zijn echter nog wel in het systeem beschikbaar.
    • De verwijderde printer telt niet langer mee bij uw gebruikslimiet van gegevensbronnen.
    • U kunt geen gegevensbronnen toevoegen, bewerken of verwijderen als de data collector geen verbinding heeft met de cloud. Wanneer de verbinding met de cloud wordt hersteld, worden alle functies ingeschakeld.
U kunt ook meerdere printers in één keer verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op een printerkaart en kies Select. Selecteer vervolgens alle printers die u wilt verwijderen en klik op Delete... in de rechterbovenhoek van de pagina.