Dashboardfilters herstellen

Als u de filters hebt gewijzigd die voor een gedeeld dashboard geconfigureerd waren, kunt u op elk moment herstellen naar de laatste kopie die de eigenaar van het dashboard met u deelde. Als u een dashboard herstelt, worden lokale wijzigingen aan het dashboard overschreven.
Dashboardfilters herstellen:
  1. Klik op het tabblad tabblad Dashboards Dashboards en selecteer een gedeeld dashboard uit de lijst.
  2. Klik in de koptekst van het dashboard op de knop knop Opties Opties en selecteer Dashboard herstellen.
  3. Klik in het dialoogvenster op OK om te bevestigen.