Twee types visualisatie combineren in een widget

In diagram-widgets zoals lijndiagrammen, vlakdiagrammen, kolomdiagrammen en staafdiagrammen, kunt u een of meer geselecteerde velden weergeven met een andere visualisatie dan die van de oorspronkelijke widget.
U kunt in een lijndiagram bijvoorbeeld een specifiek veld als een kolomdiagram weergeven.
Een andere visualisatie van een veld selecteren in de widget:
  1. Klik op het tabblad Dashboards het tabblad Dashboards en selecteer een dashboard uit de lijst.
  2. Maak of bewerk een widget in de Widget Designer.
    Zie Widgets maken of Widgets bewerken voor meer informatie.
  3. Klik in de sectie Waarden in het linkerpaneel op de knop knop Opties Opties naast het veld dat u wilt wijzigen.
  4. Klik op Type reeks en selecteer het ander type visualisatie dat u wilt gebruiken voor dit veld.
    U kunt het veld naar boven of naar onderen slepen in de sectie Waarden om de visualisatie naar de voor- of achtergrond te brengen.
    Opmerking: De widget behoudt het oorspronkelijke visualisatietype. Het tabblad Ontwerpen geeft enkel de ontwerpopties voor het oorspronkelijke visualisatietype weer.