Het menuscherm weergeven

Het menuscherm weergeven:

1. Start de computer die via USB-kabels is verbonden met het apparaat.
    Het menuscherm wordt weergegeven.
  2. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, dubbelklikt u op het pictogram RICOH (RICOH-pictogram).
    Het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster wordt weergegeven.Het scherm met het menu voor RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op het pictogram Apparaatinstellingen in het menuscherm.De knop Apparaatinstellingen
  4. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster om het IP-adres en poortnummer te controleren.Inst. server Auto Color Adjuster