Soorten kleurenwaaiers

Gebruik in Snelle kleuraanpassing een kleurenwaaier die individueel is toegewezen aan elke combinatie van printer en papier om kleuraanpassing uit te voeren. Gebruik bij het genereren van de waaier de PDF die tijdens de eerste configuratie van het apparaat is geregistreerd bij de DFE.

Er zijn twee soorten waaiers:

Kleurenwaaier voor maken van een profiel
Gebruik dit type bij het registreren van een profiel. Druk de waaier af met de instelling waarbij het profiel niet wordt geconverteerd.
Kleurenwaaier voor kleurverificatie
Gebruik dit type waaier om te bepalen of het resultaat van de kleuraanpassing voldoet aan de norm. Specificeer dat het profiel van elke certificeringsstandaard moet worden gebruikt als het CMYK-bronprofiel (invoer) en het profiel dat is gemaakt in Snelle kleuraanpassing als het uitvoerprofiel (printer), en druk de waaier af.

Een afgedrukte kleurenwaaier bevat de volgende informatie:Afgedrukte kleurenwaaier

1. Kleurcode
De kleurcode geeft de informatie aan van de printer en het papier die zijn opgegeven in de begininstelling. Scan de kleurcode op het apparaat om de combinatie van printer en papier te identificeren.
2. Kleurenwaaier
Allerlei gekleurde vakjes aan de hand waarvan een profiel wordt gemaakt of de kwaliteit van een profiel wordt geëvalueerd.
    Opmerking:
  • Bij Details in Begininstellingen kunt u de naam vinden van het PDF-bestand voor de kleurenwaaier dat is toegewezen aan elke combinatie van printer en papier waarop u kleuraanpassing wilt toepassen.