Kleurveranderingen controleren in de loop van de tijd

Er wordt een lijngrafiek weergegeven op het scherm Beheerconsole. Geef de datum en instellingen op voor de grafiek, en controleer de kleurstatus van de printer.

Standaardinstellingen van de lijngrafiek:

• Locatie: Alles
  • Afdrukconditie: De waaier gespecificeerd in Begininstellingen
  • Datumbereik: 7 dagen geleden tot vandaag
  • Weergave wijzigen: Model

Kleurveranderingen controleren in de loop van de tijd:

1. Geef de periode om te controleren op in Datumbereik: en klik daarna op Opslaan.Het [datumbereik] opgeven
  2. Wijzig de instellingen in Locatie:, Afdrukconditie: en Weergave wijzigen:.Wijzig de instellingen voor [Locatie], [Afdrukconditie] en [Weergave wijzigen]
    1. Geef in het veld Locatie: de locatie op waarop de te controleren printer zich bevindt.
    2. Geef in het veld Afdrukconditie: de doelconditie (norm) op waarmee de kleuren moeten worden vergeleken.
    3. Geef in het veld Weergave wijzigen: aan of u een waaier wilt weergeven voor elk printermodel of voor elk papiertype.
  3. U kunt bepalen voor welke printers of papiertypen er gegevens worden opgenomen in de waaier door de bijbehorende selectievakjes aan of uit te vinken.De selectievakjes uitschakelen van de items die u wilt verbergen
  4. Controleer de grafiek. Zie De waaier lezen voor meer informatie over het lezen van de waaier.
  5. Klik op Exporteren om een rapportbestand op te slaan in CSV-indeling. Zie Rapport met waaiergegevens voor meer informatie over de items die in het rapport worden opgeslagen.
  6. Sluit de internetbrowser.