Aanzicht vanaf de achter- en linkerkant

Beschrijft de basisonderdelen aan de achter- en linkerzijde van het apparaat.

Achter- en linkerzijde van het apparaat

1. Ventilatieopeningen
Voorkomen dat de interne onderdelen van het apparaat oververhit raken. Zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet worden afgedekt.
2. USB-poorten
U kunt met de twee bijgeleverde USB-kabels een computer aansluiten op het apparaat.
  • USB A 2.0: Gebruik deze poort om een USB-kabel aan te sluiten op een USB 2.0-/2.1-poort van een computer. Via deze poort kan het apparaat vanaf de computer worden bediend.
  • USB A 3.0: Gebruik deze poort om een USB-kabel aan te sluiten op een USB 3.0-poort van een computer. Via deze poort kunnen de gegevens die zijn gescand op het apparaat worden overgebracht naar de computer.
    Belangrijk:
  • Gebruik alleen de USB-kabels die bij het apparaat zijn meegeleverd. Ricoh kan alleen een juiste werking van het apparaat garanderen als dit via de meegeleverde USB-kabels wordt verbonden met uw computer.
  • Gebruik geen USB-verlengsnoer of -hub.
3. Aansluiting netsnoer
Sluit hier het netsnoer aan dat is bijgeleverd bij het apparaat.
  • Regio A: steek de stekker van het netsnoer in een geaard stopcontact van 220–240 V, 1 A of meer, 50/60 Hz.
  • Regio B: steek de stekker van het netsnoer in een geaard stopcontact van 120–127 V, 1,2 A of meer, 60 Hz.
    Opmerking:
  • Zorg ervoor dat de stekker van het netsnoer stevig in het stopcontact zit. Gebruik geen stekkerdoos of verlengsnoer.