De REST-server van de ColorGATE Productionserver configureren

Kopieer de bestanden die nodig zijn voor de configuratie en configureer vervolgens de REST-server van de ColorGATE Productionserver.
    Opmerking:
  • Schakel de automatische updates van de ColorGATE Productionserver uit.
  1. Kopieer de volgende vijf bestanden van de bronmap naar de doelmap.
    Bronmap Bestand Doelmap
    C:\RicohAutoColorAdjuster\inst\PSsetting PDF FLAT LOW-RES.cos C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\Settings
    Ricoh Auto Color Adjuster_v1.10.cmp C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\Profiles
    C:\RicohAutoColorAdjuster\inst\PSsetting\ccx Ricoh Auto Color Adjuster.ccx C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\Profiles\Linearisation
    Ricoh Auto Color Adjuster.ccx.t03
    RICOH Auto Color Adjuster.inf
      Opmerking:
    • Als de doelmap ProgramData niet wordt weergegeven, selecteert u Weergave in Verkenner en vervolgens Verborgen items tonen .
  2. Dubbelklik op het pictogram Productionserver23 op het bureaublad.
  3. Selecteer Afdrukken Openen....[Afdrukken] > [Openen] selecteren
  4. Selecteer C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\Settings in de map PDF FLAT LOW-RES.cos.
  5. Selecteer Opties MIM-beheer....
    Het dialoogvenster MIM-beheer wordt weergegeven.
  6. Selecteer MIM-bestanden importeren en klik op Volgende.
  7. Selecteer Bladeren... en vervolgens Ricoh Auto Color Adjuster_v1.10.cmp in de map C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\Profiles.
  8. Selecteer Volgende.
  9. Selecteer in het dialoogvenster MIM-definities kiezen de knop Volgende zonder de instellingen te wijzigen.
  10. Selecteer in het dialoogvenster MIM-laadopties de knop Volgende zonder de instellingen te wijzigen.
  11. Selecteer Voltooien.
  12. Selecteer Opties Toegangsbeheer Beveiligingsopties.
  13. Als er een bericht verschijnt met de melding dat de database Access Control Module niet kan worden gevonden, selecteert u OK en vervolgens de map C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\ACDB.
  14. Voer in het dialoogvenster voor het instellen van het wachtwoord ABC in.
  15. Voer een naam en een wachtwoord in om in te loggen en selecteer OK.
      Opmerking:
    • Dit zijn de standaardwaarden voor de gebruikersnaam en het wachtwoord:
      • Gebruikersnaam: Admin
      • Wachtwoord: ABC
    • Gebruik 8 t/m 64 alfanumerieke tekens van 1 byte als u het wachtwoord wijzigt.
    • Als u de gebruikersnaam of het wachtwoord wijzigt, moet u de nieuwe ColorGATE Productionserver gebruikersnaam (inlognaam) en het nieuwe wachtwoord invoeren in het gedeelte Instellingen prod.-server van de instellingen RICOH Auto Color Adjuster.
  16. Schakel de toegangscontrole in het dialoogvenster Beveiligingsopties in.
  17. Selecteer het tabblad Groepen.
  18. Selecteer REST-API (bewerken) en REST-API (weergeven) en vervolgens OK.De selectievakjes [REST API (bewerken)] en [REST API (weergeven)] inschakelen
  19. Selecteer Opties REST Server... om het dialoogvenster REST Server weer te geven.
      Opmerking:
    • Selecteer OK in het bevestigingsscherm voor de uitzonderingsinstellingen.
    Het dialoogvenster REST-server wordt weergegeven.
  20. Selecteer Server automatisch starten bij opstarten en Logboeklijst automatisch vernieuwen.
  21. Selecteer het tabblad Opties Programma-instellingen Systeem.
  22. Schakel het selectievakje Automatisch controleren op updates uit en selecteer OK.
  23. Sluit het dialoogvenster.
      Opmerking:
    • De ColorGATE Productionserver maakt gebruik van een zelfondertekend certificaat om verzonden gegevens te beschermen tegen kwaadwillende derden. Voor een nog betere beveiliging wordt het aangeraden om certificaten te gebruiken die zijn geverifieerd door een certificeringsinstantie. Bij het vervangen van de certificaten plaatst u het officiële certificaat in de volgende map. Configureer de map ook zodat de mapinhoud alleen kan worden gewijzigd door gebruikers met beheerdersbevoegdheden.

Map: C:\Program Files (x86)\ColorGATE Software\Productionserver23\SSL