Handelsmerken

Adobe en Acrobat zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Apache en Tomcat zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Apache Software Foundation in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Command WorkStation, Fiery, het Fiery-logo en EFI zijn handelsmerken van Electronics for Imaging, Inc. in de V.S. en/of andere landen.

FOGRA is een gedeponeerd handelsmerk van FOGRA Forschungsgesellschaft Druck e.V.

Google Chrome is een handelsmerk van Google LLC.

GRACoL® is een gedeponeerd copyright van Idealliance.

Intel Core is een handelsmerk van Intel Corp. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Microsoft, Windows, Visual C++ en BitLocker zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corp. in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

De productnamen van Windows 10 zijn:

• Microsoft® Windows® 10 Home
  • Microsoft® Windows® 10 Pro
  • Microsoft® Windows® 10 Enterprise
  • Microsoft® Windows® 10 Education
  • Microsoft® Windows® 10 Mobile
  • Microsoft® Windows® 10 Mobile Enterprise

De productnamen van Windows 11 zijn als volgt:

• Microsoft® Windows® 11 Home
  • Microsoft® Windows® 11 Pro
  • Microsoft® Windows® 11 Pro Education
  • Microsoft® Windows® 11 Pro for Workstations
  • Microsoft® Windows® 11 Enterprise
  • Microsoft® Windows® 11 Education

Japan Color is een geregistreerd handelsmerk van de Japanese Society of Printing Science and Technology en de Japan Printing Machinery Association.

Andere hierin gebruikte productnamen worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. Wij maken geen enkele aanspraak op deze merken.

Schermafbeeldingen van Microsoft-producten zijn afgedrukt met toestemming van Microsoft Corporation.