Colorimetrie uitvoeren

Colorimetrie uitvoeren:

1. Klik op Colorimetrie op uw computer.Klikken op Colorimetrie
  2. Kijk in de Waaier-ID van de waaier die u voor colorimetrie wilt gebruiken.De waaier-ID controleren
  3. Druk op de printer die u wilt afstellen de PDF af die voor de waaier-ID is opgeslagen in de map C:\RicohAutoColorAdjuster\ReferenceChart\CMS.
  4. Leg de waaier voor colorimetrie met de te scannen zijde omhoog op het apparaat. De waaier voor colorimetrie op het apparaat leggen
  5. Vink het selectievakje voor de colorimetriewaaier aan en klik vervolgens op Scannen.De waaier selecteren en op [Scannen] klikken
  6. Geef in het dialoogvenster Meet- en opslaginst. de meetomstandigheden op, de locatie waar u het meetresultaat wilt opslaan en andere instellingen en klik op OK.
  7. Klik op Scannen starten.Klikken op [Scannen starten]
    Het apparaat begin met het scannen van de colorimetriewaaier en maakt een bestand aan in de opgegeven map.