Schermconfiguratie van het scherm Colorimetrie

Klik op Colorimetrie op uw computer om het scherm Colorimetrie weer te geven. Op dit scherm kunt u de waaier voor colorimetrie registreren, beheren of scannen.

Lijst van waaiers voor colorimetrie

1. Toevoegen
Hiermee kunt u een waaier voor colorimetrie registreren.
2. Verwijderen
Hiermee verwijdert u de geselecteerde waaier voor colorimetrie.
3. Scannen
Geeft het scherm Meet- en opslaginst. weer. Geef hier de meetomstandigheden op, de locatie waar u het meetresultaat wilt opslaan en andere instellingen. Klik op OK om de waaier voor colorimetrie te scannen op het apparaat.Het dialoogvenster Meet- en opslaginst.
  • Geef in het veld Bestandsnaam de naam op waarmee u het meetresultaat wilt opslaan.
      Opmerking:
    • U kunt geen naam opgeven als er meer dan één colorimetriewaaier wordt opgegeven.
    • In dat geval krijgen de bestanden automatisch namen die bestaan uit (naam van waaier)+(mmdd).
  • Klik op Bladeren... en geef de doelmap op om de bestanden op te slaan.
  • Selecteer de Verlichtingsconditie uit M0(A), M1(D50) en M2(A+UV cut).
  • Selecteer in het veld Kleurruimte voor meting de kleurruimte voor meting uit Lab, LCh, XYZ, Spectroscopie, Dichtheid (status T) en Dichtheid (status E).
  • Selecteer in het veld Bestandsind. voor opsl. de bestandsindeling voor het opslaan van het meetresultaat van IT8 (*.it8) en CGATS.txt (*.txt).
4. Voorbeeld van (de knop [Informatie])
Hiermee geeft u een voorbeeld weer van de geselecteerde waaier.
5. Lijst van waaiers voor colorimetrie
Hier ziet u de beschikbare waaiers voor colorimetrie.