Vereisten voor noodsituaties

Nood Waarschuwing WAARSCHUWING

• Raak dit apparaat niet aan indien in de nabije omgeving de bliksem inslaat. Als u het wel aanraakt, kunt u een elektrische schok krijgen.

• Installeer het apparaat zo dicht mogelijk bij een stopcontact, zodat u in noodgevallen de stekker gemakkelijk uit het stopcontact kunt halen.

• Als het apparaat één of meer van de volgende problemen vertoont, schakel deze dan onmiddellijk uit. Haal nadat u het apparaat uitgeschakeld heeft de stekker uit het stopcontact. Neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger en meld het probleem. Voortdurend gebruik van het netsnoer kan resulteren in brand of elektrische schokken.
    • Er komt rook uit het apparaat.
    • Er komt een vreemde geur uit het apparaat.
    • Er zijn metalen voorwerpen of andere vreemde voorwerpen in het apparaat gevallen.
    • Er is water of een andere vloeistof in het apparaat terechtgekomen.