Vereisten voor de plaatsing en installatie van apparaten

Vereisten voor de plaatsing en installatie van het apparaat Waarschuwing WAARSCHUWING

• Voorkom dat de volgende handelingen worden uitgevoerd vlak bij of in het apparaat, omdat er hierdoor brand of elektrische schokken kunnen ontstaan:
    • Gebruik van ontvlambare sprays, oplosmiddelen enz.
    • Plaatsing van ontvlambare sprays, oplosmiddelen enz.
    • Het plaatsen van houders met vloeistoffen of kleine metalen objecten
Voorzichtig VOORZICHTIG

• Plaats het apparaat niet in een vochtige of stoffige omgeving. Doet u dit wel, dan kan dit resulteren in brand of elektrische schokken.

• Plaats het apparaat niet op een onstabiel of hellend oppervlak. Als u dat toch doet, kan het apparaat vallen of omkantelen, met mogelijk lichamelijk letsel als gevolg.

• De ventilatieopeningen van het apparaat mogen niet geblokkeerd zijn. Dit kan leiden tot brand omdat de interne onderdelen oververhit raken.

• Plaats geen zware voorwerpen op het apparaat. Als u dat toch doet, kan het apparaat vallen of omkantelen, met mogelijk lichamelijk letsel als gevolg.