Het scherm Snelle kleuraanpassing gebruiken

Klik op Snelle kleuraanpassing op de computer om het scherm Snelle kleuraanpassing weer te geven.

U kunt de status bekijken van de profielregistratie. U kunt ook het resultaat van Post-beoordeling controleren.Het scherm Snelle kleuraanpassing weergeven

1. Status van het apparaat
Hier ziet u de status van het apparaat.
2. Scannen
Klik hierop om de kleurenwaaier te scannen en een profiel te maken.
3. Waaierscan/profiel maken en registreren
Hier ziet u de status van elke printer. Er kunnen maximaal 1000 statuswaarden worden weergegeven. Eventuele oudere statuswaarden boven de 1000 worden in chronologische volgorde verwijderd.
  • Printernaam: apparaatnaam.
  • Papiernaam: de naam van het papier dat is geregistreerd bij de printer in Begininstellingen.
  • Pre-beoordeling: Afwijking op pagina/tussen pagina's en het tijdstip en het resultaat van beoordeling van de maximale dichtheid van CMYK.
  • Profiel maken: de status van het aanmaken van een profiel en het tijdstip waarop dit is bijgewerkt.
  • Profiel registreren bij DFE: de status van het registreren van een profiel en het tijdstip waarop dit is bijgewerkt.

Nadat u een kleurenwaaier hebt gescand om een profiel te maken, verloopt het proces in de volgende volgorde: Pre-beoordeling, Profiel maken en vervolgens Profiel registreren bij DFE.

4. Fout
Hier wordt een bericht weergegeven als er een fout optreedt tijdens het proces van kleuraanpassing.
5. Resultaten kleurverificatie
Hier ziet u het meest recente resultaat van het evalueren van de aangepaste kleuren op elke printer. Er kunnen maximaal 1000 beoordelingsresultaten worden weergegeven. Eventuele oudere resultaten boven de 1000 worden in chronologische volgorde verwijderd.
  • Apparaatnaam: printernaam.
  • Papiernaam: de naam van het papier dat is geregistreerd bij de printer in Begininstellingen.
  • Verificatie: resultaten van post-beoordeling.
  • Gem.: de waarde van de gemiddelde kleurafwijking (tot één cijfer achter de komma).
  • Max.: de waarde van de maximale kleurafwijking (tot één cijfer achter de komma).
  • Details: hier ziet u de details van Post-beoordeling.