Verandering in de loop der tijd controleren

Op het scherm Beheerconsole kunt u de kleurveranderingen in de loop van de tijd controleren. Als u de meest recente status van een printer wilt controleren, voert u kleurverificatie uit in Snelle kleuraanpassing en opent u vervolgens het scherm Beheerconsole.

Kleurveranderingen controleren in de loop van de tijd:

1. Controleer het IP-adres en poortnummer van de server.
    1. Als het menuscherm nog niet wordt weergegeven, klikt u op RICOH-pictogram (RICOH-pictogram) op het bureaublad om het te starten.
    2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen) op het menuscherm.Klikken op de knop Apparaatinstellingen
    3. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster en controleer het IP-adres en poortnummer.Het IP-adres en poortnummer controleren in de sectie [Inst. server Auto Color Adjuster]
        Opmerking:
      • U kunt Beheerconsole gebruiken vanaf een computer in het netwerk. Typ in de adresbalk van de webbrowser het IP-adres en het poortnummer van de computer die via een USB-kabel is verbonden met het apparaat.
      • Wanneer u meer dan één apparaat bedient en een cliëntcomputer gebruikt, vraagt u de beheerder om het IP-adres en het poortnummer van de server.
  2. Start uw webbrowser en typ het IP-adres en poortnummer in de adresbalk.Het IP-adres invoeren in de adresbalk
      Opmerking:
    • Voer het IP-adres en het poortnummer in met de indeling https://(IP-adres):poortnummer. Vergeet niet de dubbele punt (:) of punt (.) te typen. Als het poortnummer echter 80 is, kunt u kunt u de dubbele punt (:) en het poortnummer weglaten.
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
      Opmerking:
    • Dit zijn de standaardwaarden voor de gebruikersnaam en het wachtwoord:
      • Gebruikersnaam: aca-user
      • Wachtwoord: user
    Het scherm Beheerconsole wordt weergegeven en u kunt de waaier bekijken die de volgende instellingen vertegenwoordigt:
    • Locatie: Alles
    • Afdrukconditie: De waaier gespecificeerd in Begininstellingen
    • Datumbereik:: maximaal zeven dagen geleden tot vandaag
    • Weergave wijzigen: Model
  4. Geef bij Datumbereik: de periode op waarvoor u gegevens wilt zien in de waaier en klik op Opslaan.Het [datumbereik] opgeven
  5. Wijzig de instellingen in Locatie:, Afdrukconditie: en Weergave wijzigen:.Wijzig de instellingen voor [Locatie], [Afdrukconditie] en [Weergave wijzigen]
    1. Geef in het veld Locatie: de locatie op waarop de te controleren printer zich bevindt.
    2. Geef in het veld Afdrukconditie: de doelconditie (norm) op waarmee de kleuren moeten worden vergeleken.
    3. Geef in het veld Weergave wijzigen: aan of u een waaier wilt weergeven voor elk printermodel of voor elk papiertype.
  6. U kunt bepalen voor welke printers of papiertypen er gegevens worden opgenomen in de waaier door de bijbehorende selectievakjes aan of uit te vinken.De selectievakjes uitschakelen van de items die u wilt verbergen
  7. Controleer de grafiek.
  8. Als u een rapportbestand wilt opslaan, klikt u op Exporteren.
    De waarden van elk item voor de weergegeven periode worden opgeslagen in een CSV-bestand.
  9. Sluit de internetbrowser.