Workflow van Beheerconsole

1. Druk de kleurenwaaier af die u wilt gebruiken voor kleurverificatie in Snelle kleuraanpassing op de printer om de kleurverificatiegegevens te verzamelen.De testwaaier afdrukken voor kleurverificatie
  2. Scan de kleurenwaaier voor kleurverificatie in Snelle kleuraanpassing op het apparaat.De waaier scannen voor kleurverificatie
    De kleurverificatiegegevens worden opgeslagen op de computer die via USB is verbonden met het apparaat.
  3. Open Beheerconsole op de computer en bekijk de veranderingen in de loop van de tijd.
      Opmerking:
    • U kunt de gegevens gebruiken om de toestand van kleuren op elke printer te beheren of om een rapport in CSV-indeling af te drukken.
    • Verzamel de kleurverificatiegegevens in de volgende gevallen, naargelang het doel waarvoor u ze wilt gebruiken.
      • Om het resultaat van kleurverificatie te controleren: na het uitvoeren van kleuraanpassing met Snelle kleuraanpassing
      • Om de verandering van kleur in de loop van tijd op een printer te controleren: met regelmatige tussenpozen of voorafgaand aan de definitieve afdrukrun voor aflevering
    • U kunt Beheerconsole gebruiken vanaf een computer die via USB rechtstreeks met het apparaat is verbonden, of vanaf een andere computer die met het apparaat is verbonden via een netwerk.