TotalFlow Print Server gebruiken om het PDF-bestand af te drukken voor kleurafstemming

TotalFlow Print Server gebruiken om het PDF-bestand af te drukken voor kleurafstemming:

1. Stel bij Kleur de optie Printerprofiel, voor in op een profiel dat overeenkomt met het papier dat u gebruikt of geef het profiel dat u hebt bijgewerkt op met Snelle kleuraanpassing.[Printerprofiel, voor] instellen
  2. Selecteer voor het CMYK-invoerprofiel een andere instelling dan Pass-through.[CMYK-invoerprofiel] en [Ingesloten profiel gebruiken]
  3. Stel de optie Ingesloten profiel gebruiken naast CMYK-invoerprofiel in op Uit.
  4. Stel Steunkleurovereenkomst in op Uit.[Steunkleurovereenkomst] en [PDF/X-uitvoerintentie gebruiken] instellen op [Uit]
  5. Stel PDF/X-uitvoerprincipe gebruiken in op Uit.