Vereisten voor het omgaan met de binnenkant van het apparaat

Omgaan met de binnenkant van het apparaat Waarschuwing WAARSCHUWING

• Verwijder geen panelen of schroeven, behalve als dat uitdrukkelijk in deze handleiding staat aangegeven. In het apparaat bevinden zich onderdelen die onder hoge spanning staan en die elektrische schokken kunnen veroorzaken. Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger indien de onderdelen in het apparaat onderhoud, aanpassing of reparaties behoeven.
  • Haal het apparaat niet uit elkaar en pas deze niet aan. Dit kan leiden tot brand of elektrische schokken.
Voorzichtig VOORZICHTIG

• Het apparaat is ontworpen met een veiligheidssysteem dat gebruikers beschermt tegen verwonding, maar zorg er toch voor dat u de rollers niet aanraakt wanneer het apparaat in werking is. Uw vingers kunnen bekneld raken voordat de rollers volledig stoppen.

• Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger om de binnenzijde van het apparaat schoon te maken. Als de binnenzijde van het apparaat niet regelmatig wordt schoongemaakt, kan stof zich ophopen. Dit kan brand en storingen tot gevolg hebben.

• Pas op dat uw vingers niet bekneld raken tijdens het verwijderen van vastgelopen papier.