De colorimetriewaaier controleren

Gebruik in het gedeelte Colorimetrie de waaiers met verschillende papierformaten en verschillende kleurvakken om de kleuren te meten die door de printer worden gegenereerd.

Controleer de gegevens van de waaier voor colorimetrie:

1. Klik op Colorimetrie op uw computer.Klik op [Colorimetrie]
  2. Schakel het selectievakje in van de waaier voor colorimetrie en klik op de knop Informatie (de knop Informatie).De waaier selecteren en op de knop Informatie klikken
  3. Controleer de colorimetriewaaier.De waaier voor colorimetrie controleren