Een back-up maken van het licentiebestand van ColorGATE Productionserver

Maak een back-up van het ColorGATE Productionserver licentiebestand voordat u de op het apparaat aangesloten computer vervangt.
  1. Neem contact op met de ColorGATE-klantenservice om de licentie op te zeggen.
  2. Selecteer Start Productionserver23 Productionserver23 - Licentie intrekken.
  3. Selecteer Vrijgeven en vervolgens Sluiten nadat de licentie is vrijgegeven.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Verkenner.Klik op [Start] > [Verkenner]
  5. Open de map C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\ACDB en controleer of er een bestand met de extensie ACDB is opgeslagen in de map.
  6. Ga terug naar de map C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23\ACDB en sla de map ACDB op.
  7. Installeer de toepassing op de nieuwe computer en verbind het apparaat.