De netwerkinstellingen configureren

Wijzig het IP-adres en het poortnummer van de computer die wordt gebruikt als de server. Voer deze procedure uit als u de gegevens moet wijzigen die u heeft opgegeven tijdens het installeren van RICOH Auto Color Adjuster.
  1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad.
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster en voer IP-adres en Poortnummer in.Instelling server Auto Color Adjuster
  4. Klik op Opslaan.