De ColorGATE Productionserver instellen

Om de ColorGATE Productionserver in te stellen, gaat u naar de ColorGATE Support website. Verzamel vooraf gegevens van de gebruiker en het licentienummer.
  1. Open de ColorGATE Support (https://support.colorgate.com) website in een webbrowser.
  2. Registreer de gebruiker.
  3. Registreer het product.
      Opmerking:
    • Selecteer PDF FLAT LOW-RES voor Printer.
    • Selecteer Offline modus voor de licentiegebruiksmodus.
  4. Download het installatieprogramma ColorGATE Productionserver.
  5. Installeer de ColorGATE Productionserver op de computer die u gebruikt om Snelle kleuraanpassing profielen aan te maken.
      Opmerking:
    • Selecteer in het dialoogvenster Licentietype selecteren de optie Single Host License / Software (SHL-SW).
  6. Activeer de ColorGATE Productionserver.
  7. Configureer de REST-server van de ColorGATE Productionserver. Voor meer informatie, zie De REST-server van de ColorGATE Productionserver configureren.