Colorimetrie

Druk de colorimetriewaaier af op de printer waarvan de kleuren moeten worden aangepast en scan de waaier op het apparaat om de kleuren ervan te meten.

U kunt een waaier selecteren in de lijst met waaiers voor colorimetrie die vaak worden gebruikt, maar u kunt ook het paperformaat en de kleurvakken opgeven om een nieuwe waaier voor colorimetrie te maken. Sla het meetresultaat op in de indeling IT8 of CGATS TXT. Laad dit bestand in een app voor kleurbeheer of een ander programma en gebruik het om de kleurkwaliteit van een printer te beheren.