Mogelijkheden van het apparaat

Dit product biedt een efficiënte oplossing voor kleuraanpassing, kleurafstemming, colorimetrie en het beheer van printers.

RICOH Auto Color Adjuster bestaat uit de volgende vier onderdelen:

Snelle kleuraanpassing
Hiermee kunt u een kleurenwaaier scannen en automatisch een profiel genereren. Gebruik deze functie regelmatig om te voorkomen dat de kleuren op uitgevoerde vellen worden beïnvloed door wijzigingen in de toestand van het apparaat of de afdrukomgeving.
Afstemming kleurmonster
Hiermee wordt een profiel gegenereerd op basis van het afgedrukte kleurmonster dat u heeft gescand met behulp van de functie Afstemming kleurmonster. Gebruik het gegenereerde profiel om de kleurtoon van het kleurmonster zo nauwkeurig mogelijk te reproduceren op de afgedrukte pagina.
Beheerconsole
Hiermee kunt u een snelle certificering uitvoeren van het resultaat van kleuraanpassing van de printer op basis van verschillende certificeringsstandaarden. U kunt de wijzigingen in de loop van de tijd van het certificeringsresultaat beheren voor afzonderlijke printers.
Colorimetrie
Het apparaat meet de kleuren op een afgedrukte testwaaier volgens een vooraf ingesteld interval. U kunt de meetresultaten opslaan in een bestand en beheren met een app voor kleurbeheer of een andere vergelijkbare app.

Opmerking:
  • Er is voor het gebruik van elke functie een afzonderlijk contract nodig, behalve voor Colorimetrie.