Beschikbare papierformaten en -dikten

Het apparaat kan papier met de volgende specificaties scannen.

Papierspecificaties

Item Specificatie
Type Houtvrij papier, gecoat papier, mat papier, kunstdrukpapier
    Opmerking:
  • Gebruik het aanbevolen papier als u Snelle kleuraanpassing gebruikt.
  • Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Gebruikershandleiding.
Papierformaat: breedte

210-330,2 mm

297-330,2 mm bij gebruik van Snelle kleuraanpassing

Papierformaat: lengte

210-487,7 mm

420-487,7 mm (16,5-19,3 inch) bij gebruik van Snelle kleuraanpassing

Papiergewicht 73,3–279,0 g/m² (63–240 kg: 5 x 7,4 inch)
Aantal vellen 70 vellen bij gebruik van glanzend gecoat papier van 104 g/m²
Scangebied Het apparaat scant het volgende blauwe gebied: Gescand gebied
    Opmerking:
  • Om de papierlengte in Richting subscan vooraf op te geven, klikt u op Scaninstellingen in het gedeelte Apparaatinstellingen.Richting subscan
  • Bij gebruik van Afstemming kleurmonster kunt u in het scherm Afstemming kleurmonster opgeven dat de papierlengte moet overeenkomen met de papierlengte van het kleurmonster of origineel dat wordt gescand.
  • Als u Colorimetrie gebruikt, moet u papier plaatsen vanaf het formaat A4 (210 x 297 mm, 8,27 x 11,69 inch) of Letter (215,9 x 279,4 mm, 8,5 x 11 inch) tot A3 (330,2 x 482,6 mm, 13 x 19 inch).