Workflow van Beheerconsole

Beheerconsole gebruikt de aanpassingswaarden en de resultaten van de functie Kleurverificatie van Snelle kleuraanpassing die regelmatig wordt uitgevoerd. Als u de huidige status wilt controleren, voert u een kleurverificatie uit met Snelle kleuraanpassing en bekijkt u vervolgens het resultaat in Beheerconsole.

Voor meer informatie, zie Workflow van Snelle kleuraanpassing.Workflow van Beheerconsole

1. Snelle kleuraanpassing
Pas kleuren aan in Snelle kleuraanpassing en evalueer het resultaat.
2. Verandering in de loop der tijd controleren
U kunt de verandering van kleuren in de loop der tijd controleren in Beheerconsole. Voer een kleuraanpassing uit wanneer de afwijkingen de opgegeven drempel overschrijden.

Drempelwaarden in de grafiek

Kleuren worden geëvalueerd om te bepalen of de gemiddelde en maximale afwijkingen binnen de tolerantie liggen volgens de doelconditie (standaard) die is opgegeven op het scherm Waaier toevoegen/bewerken van Begininstellingen, bijvoorbeeld Japan Color Digital 2011 Coated, Wedge, en de instellingen die zijn opgegeven op het scherm Drempel instellen.