Het scherm Beheerconsole weergeven

Typ in de adresbalk van een webbrowser het IP-adres en het poortnummer van de computer (server) die via USB-kabels is verbonden met het apparaat om het scherm Beheerconsole weer te geven.

Het scherm Beheerconsole weergeven:

1. Controleer het IP-adres en poortnummer van de server.
      Opmerking:
    • Wanneer u meer dan één apparaat bedient en een clientcomputer gebruikt, vraagt u de beheerder om het IP-adres en het poortnummer van de server.
    1. Als het menuscherm nog niet wordt weergegeven, klikt u op het pictogram RICOH (RICOH-pictogram) op het bureaublad om het te starten.
    2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop [Apparaatinstellingen]) in het menuscherm.Klikken op de knop Apparaatinstellingen
    3. Klik op Inst. server Auto Color Adjuster en controleer het IP-adres en poortnummer.Het IP-adres en poortnummer controleren in de sectie [Inst. server Auto Color Adjuster]
        Opmerking:
      • U kunt Beheerconsole gebruiken vanaf een computer in het netwerk. Typ in de adresbalk van de webbrowser het IP-adres en het poortnummer van de computer die via een USB-kabel is verbonden met het apparaat.
  2. Start uw webbrowser en typ het IP-adres en poortnummer in de adresbalk.Het IP-adres invoeren in de adresbalk
      Opmerking:
    • Voer het IP-adres en het poortnummer in met de notatie https://(IP-adres):(poortnummer). Vergeet niet de dubbele punten (:) en punten (.) over te nemen. De invoer na de dubbele punt kunt u weglaten als het poortnummer 80 is.
  3. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in.
      Opmerking:
    • Dit zijn de standaardinstellingen voor de gebruikersnaam en het wachtwoord:
      • Gebruikersnaam: aca-user
      • Wachtwoord: user
    Het scherm Beheerconsole wordt weergegeven.