De kwaliteit van het reproduceren van kleuren verbeteren

In dit gedeelte wordt de procedure beschreven voor het verbeteren van de kwaliteit van de reproduceerbaarheid van kleuren door het proces van kleurafstemming twee keer uit te voeren wanneer er een grote mate van kleurafwijking is vastgesteld, zelfs nadat er kleurafstemming is uitgevoerd.

Belangrijk:
  • De kans bestaat dat de kwaliteit van de reproduceerbaarheid van kleuren niet is verbeterd na het uitvoeren van deze procedure.

De kwaliteit van de reproduceerbaarheid van kleuren verbeteren:

1. Om het profiel op te slaan, selecteert u Opslaan rechtsonder in het dialoogvenster Afstemming kleurmonster.Selecteer [Opslaan] rechtsonder in het dialoogvenster Afstemming kleurmonster
      Opmerking:
    • De indeling van de bestandsnaam die wordt toegewezen aan een profiel is Match_jjjjmmdduumm.icc. U kunt de naam desgewenst aanpassen.
  2. Druk een document af met behulp van het profiel dat u heeft opgeslagen. Voor meer informatie, zie Het profiel gebruiken om een document af te drukken met Fiery en Het profiel gebruiken om een document af te drukken met TotalFlow Print Server .
  3. Klik in de sectie Voor kleurafstemming op Verwijderen.
  4. Leg het afgedrukte document met de bedrukte zijde naar boven in het apparaat.
  5. Geef het formaat van het afgedrukte origineel op in Voor kleurafstemming.
      Opmerking:
    • Als u Aangepast formaat heeft opgegeven, voert u de papierlengte (richting van subscan) in bij Subscan.
    • Er kan een papierstoring optreden als u een papierformaat selecteert dat verschilt van het papierformaat van het origineel dat u wilt scannen.
  6. Klik op Scannen bij Voor kleurafstemming.
    Het scannen begint. Wacht tot het scannen is voltooid. Wanneer de scan klaar is, wordt de gescande afbeelding weergegeven in Voor kleurafstemming.
  7. Geef het profiel op dat is gebruikt in stap 2 in CMYK-bron van Opnieuw afdrukken na kleurafstemming. Voor meer informatie, zie Kleuren afstemmen en een profiel maken.
      Opmerking:
    • Als u een profiel wilt toevoegen, klikt u op de knop Toevoegen (de knop Toevoegen) en geeft u het profiel op dat u wilt toevoegen.
  8. Klik op Kleurafstemming uitvoeren en controleer nogmaals de kleurafwijking.