Namen van apparaatonderdelen

Aanzicht vanaf de voor- en linkerkant

1 Uitvoerlade 3 Indicator
2 Aan/uit-schakelaar

Aanzicht vanaf de voor- en rechterkant

1 Voorpaneel 3 Papiergeleiders
2 Invoerlade 4 Verlengstuk

Achteraanzicht en linkerzijaanzicht

1 Ventilatiegaten 3 Netsnoeraansluiting
2 USB-interface
    Opmerking:
  • Als de uitgevoerde vellen omkrullen of niet mooi gestapeld zijn, bevestigt u de hulplade die bij het apparaat is geleverd aan de uitvoerlade. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Gebruikershandleiding.
  • Ventilatieopeningen voorkomen dat de interne onderdelen van het apparaat oververhit raken. Zorg ervoor dat de ventilatieopeningen niet worden afgedekt.
  • Gebruik alleen de USB-kabels die bij het apparaat zijn meegeleverd. De juiste werking van het apparaat kan alleen worden gegarandeerd als u het apparaat via de meegeleverde USB-kabel aansluit op een computer.
  • Regio A: voornamelijk Europa: voornamelijk Europa

Steek de stekker in een stopcontact dat een elektrische spanning levert van 220–240 V, 1 A of meer, en 50–60 Hz.

• Regio B: voornamelijk Noord-Amerika: voornamelijk Noord-Amerika

Steek de stekker in een stopcontact dat een elektrische spanning levert van 120–127 V, 1,2 A of meer, en 60 Hz.

• Zorg ervoor dat de stekker van het netsnoer goed in het stopcontact zit. Gebruik geen stekkerdoos of verlengsnoer.
  • Oefen niet te veel druk uit op de bovenzijde van het apparaat. Het apparaat kan in dat geval omvallen en letsel veroorzaken.
  • Oefen niet te veel druk uit op de uitvoerlade, het voorpaneel, de invoerlade, papiergeleiders of uitbreidingslade. Dit kan het apparaat beschadigen.