Aandachtspunten bij het registreren van een profiel

Registreer het profiel dat is gemaakt in het kleuraanpassingsproces bij een DFE om het te gebruiken.

De procedure van het registreren van een profiel varieert afhankelijk van de instelling van Type DFE in Begininstellingen. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Belangrijk:
  • Controleer eerst of het profiel handmatig moet worden geregistreerd bij de DFE voordat u kleuraanpassing gaat uitvoeren.

• Wanneer de naam van de DFE is opgegeven bij Type DFE: het profiel wordt automatisch geregistreerd bij de DFE. De gebruiker hoeft hier niets mee te doen. Ook wordt het profiel toegewezen aan Naam kalibratieset dat is geregistreerd in het scherm Papier toevoegen van Begininstellingen bij gebruik van Fiery.
  • Als Overige is opgegeven bij Type DFE: registreer het profiel dat is opgeslagen op de computer handmatig bij de DFE. Zie de handleiding van de DFE voor instructies.

Het profiel wordt opgeslagen in de map die is opgegeven bij Profiel opslaan. Deze optie wordt weergegeven wanneer u op Diversen klikt in Begininstellingen. Voor meer informatie, zie de RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding.

Belangrijk:
  • Voer geen update uit van Fiery Command WorkStation of ColorGATE Productionserver op de computer die is verbonden met het apparaat. Automatische registratie van een profiel werkt mogelijk niet goed als de gebruiksomgeving verandert als het gevolg van een update.