Instellingen prod.-server opgeven

In RICOH Auto Color Adjuster wordt Gebruikersnaam (loginnaam) voor ColorGATE Productionserver ingesteld op Admin en Wachtwoord op ABC. Wijzig de instellingen wanneer u een andere waarde voor Gebruikersnaam/ Wachtwoord opgeeft in de instellingen voor de REST-server van ColorGATE Productionserver.

Instellingen van de ProductionServer opgeven:

1. Als het menuscherm RICOH Auto Color Adjuster niet wordt weergegeven, start u de toepassing via het pictogram RICOH-pictogram op het bureaublad (RICOH-pictogram).
  2. Klik op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen).De knop Instellingen in het hoofddialoogvenster van RICOH Auto Color Adjuster
  3. Klik op Instellingen prod.-server Wijzigen.De instellingen van de ProductionServer wijzigen
  4. Geef bij Nieuwe gebruikersnaam de inlognaam op die u heeft gebruikt bij het configureren van de REST-server van ColorGATE Productionserver.
  5. Geef bij Nieuw wachtwoord en Nieuw wachtwoord (bevestigen) de inlognaam op die u heeft gebruikt bij het configureren van de REST-server van ColorGATE Productionserver.
      Opmerking:
    • Voer een wachtwoord in van 8-64 alfanumerieke tekens van één byte.
  6. Klik op OK.