Publicaties voor dit apparaat

Extra informatie over de RICOH Auto Color Adjuster is in andere documentatie beschikbaar.

Instructiehandleidingen

Deze instructiehandleidingen worden meegeleverd:

• RICOH Auto Color Adjuster: Veiligheidsinformatie

Deze handleiding bevat voorzorgsmaatregelen voor een veilig en correct gebruik van het apparaat, naast verschillende regelgeving die moet worden nageleefd en vereiste milieumaatregelen. Lees deze handleiding voordat u het apparaat gaat gebruiken.

• RICOH Auto Color Adjuster: Installatiehandleiding

In deze handleiding wordt de installatieprocedure beschreven van verschillende toepassingen. Ook worden de instellingen toegelicht die moeten worden geconfigureerd voordat u het apparaat kunt gebruiken. Lees deze handleiding door voordat u het apparaat gaat gebruiken.

• RICOH Auto Color Adjuster: Gebruikershandleiding

In deze handleiding worden de functies van het apparaat uitgelegd en wordt beschreven hoe elke functie werkt. U vindt hier ook oplossingen voor de oorzaken van weergegeven foutberichten.

• RICOH Auto Color Adjuster: Verkorte Handleiding

In deze handleiding wordt de basisbediening van het apparaat en de meest gebruikte functies beschreven. U vindt hier ook oplossingen voor de oorzaken van weergegeven foutberichten.

• De RICOH Auto Color Adjuster versieopmerkingen

Deze versieopmerkingen geven informatie over de versie van RICOH Auto Color Adjuster, inclusief nieuwe functies en updates, bekende beperkingen, problemen en workarounds, en verzoeken om de code te wijzigen.

De handleidingen zijn beschikbaar in het Engels, Japans, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. De versieopmerkingen zijn alleen beschikbaar in het Engels.

U kunt de publicaties downloaden via het RICOH Software Information Center (https://help.ricohsoftware.com/swinfocenter/) of via het helpmenu in het product.

RICOH Auto Color Adjuster Informatiecentrum

Het informatiecentrum bevat onderwerpen die beheerders, supervisors en operators helpen bij het leren kennen, installeren en gebruiken van RICOH Auto Color Adjuster. Het informatiecentrum biedt snelle navigatie en zoekfuncties.

RICOH Auto Color Adjuster Help

Het helpsysteem bevat onderwerpen die beheerders, supervisors en operators helpen bij het leren kennen en gebruiken van RICOH Auto Color Adjuster. De help van RICOH Auto Color Adjuster is beschikbaar in de gebruikersinterface van de toepassing en in de online gebruikersinterface.