Het licentiebestand van ColorGATE Productionserver herstellen

Installeer de ColorGATE Productionserver van tevoren.
    Opmerking:
  • Raadpleeg de ColorGATE-gebruikersdocumentatie voor informatie over het installeren van de ColorGATE Productionserver.
  1. Klik met de rechtermuisknop op Start en selecteer Verkenner.Selecteer [Start] > [Verkenner]
  2. Sla de map ACDB die u heeft gedownload van de server op in de map C:\ProgramData\ColorGATE Software\Productionserver23.
  3. Activeer en configureer de ColorGATE Productionserver op de nieuwe computer. Raadpleeg voor meer informatie de ColorGATE-gebruikersdocumentatie en De REST-server van de ColorGATE Productionserver configureren.